Gastenboek

André Gielis en Hélène Van Hoof

Voor de vierde maal verbleven en steeds hetzelfde: vriendelijk onthaal, lekker eten, gezellig babbelen met de andere gasten, mooie kamer enz……
Dus alles ok en een vijfde verblijf zit er zeker in.
Proficiat aan het ganse team, Isabelle voor het onthaal, Frederik voor het lekkere eten en Adriaan met zijn passie voor dynamisch biologisch tuinieren.

Inge blankaert

Super merci voor het aangenaam verblijf. Zeer mooie familiekamer, lekker en verzorgd ontbijt, warme ontvangst. Jullie hebben onze hartjes gestolen. En dikke pluim voor jullie topchef. Mijn smaakpapillen zinderen nog na Goed bezig!! Wij komen volgend jaar zeker terug! Vele groetjes

Jan Luyckfasseel en Christel Tondeur

Bedankt voor de hartelijke ontvangst, het lekkere eten en de gezelligheid. We hebben echt kunnen genieten van de streek, de wandeling en onze uitstap naar Tongeren. Een echte aanrader om te herbronnen.

Kvlv Zoersel

Bedankt voor het prachtige wandelweekend. Wij hebben genoten van het aangename verblijf, de vriendelijke ontvangst en het lekkere eten. Daarbij het mooie weer en de prachtige wandelingen door de Haspengouwse natuur maakten het weekend super !

Fonteyne Ivo

Fantastisch weekend gehad in deze mooie streek. Genoten van de oprechte gastvrijheid.. De vriendelijke ontvangst door gastvrouw Isabelle, de heerlijke maaltijden bereid door zoon Frederik, en de begeesterende rondleiding in de bio-dynamische wijngaard, tuin en serre van zoon Adriaan maken dat we dit verblijf niet rap zullen vergeten. De kwinkslagen en de gezellige babbels met deze familie maken het geheel rond. Hopelijk tot nog eens.

Norbert Sioen

Zeer tevreden over ons verblijf! Vriendelijk ontvangst en zeer lekker eten.
Proficiat aan de uitbaters.

Walter Duerinck

Van ons weekend in het vakantiehuis hebben we genoten, het is ruim, comfortabel en geriefelijk ingericht.
De ontvangst door de gastvrouw was spontaan en eerlijk.
De keuken van Frederik is iets om naar uit te kijken en zeker een troef voor het hoevehotel.
Ondanks het minder goede weer was ons verblijf met een uitstap naar Tongeren en het bezoek aan het Gallo-Romeins museum zeker gelukt.
Kortom ik kan een kort of langer verblijf alleen maar aanraden.