Lees meer

Menu & formules

 

14-15 februari – op VALENTIJNSWEEKEND,  serveren we onderstaand menu bij kaarslicht

Biet – pastinaak – witloof
***
Skrei – aardpeer – hazelnoot
***
St-jacobsvrucht – knolselder – zwarte look
***
Duif  – bonen – boerenkool
***
Pompoen – kaneel – steranijs

 

Prijs per persoon all-in: 135 euro – 115 euro met bob-wijnen (Cuvelier-bubbels, wijnen, waters en koffie)

 

 

Seizoensmenu

MARSNIL auxerrois ’23
Biet – pastinaak – witloof

MARSNIL chardonnay ’22
Skrei – aardpeer – hazelnoot

MARSNIL chardonnay barrique ’23
Fazant – paddenstoel – appel

MARSNIL pinot noir ’22
*Duif – bonen – boerenkool

MARSNIL gewurztraminer ’23
**3 Limburgse kazen

Pompoen – cheesecake – steranijs

 

Menu 4 gangen: 70 euro
*Menu 5 gangen: 87 euro
**Limburgse kazen: +15 euro

Wijnarrangement 4 G bob: 14
Wijnarrangement 4 G bourgondisch: 22
Wijnarrangement 5 G bob: 18
Wijnarrangement 5 G bourgondisch: 30
Wijnarrangement 6 G bob: 20
Wijnarrangement 6 G bourgondisch: 37

 

Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten en eigen teelten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.

 

 

RESERVATIE

Openingsuren Restaurant Marsnil

 

donderdag, vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u

Zondagen: feestjes mogelijk vanaf 15 pers.

 

Reservatie vereist.