Lees meer

Menu

Seizoensmenu

 

MARSNIL Riesling ’20
aubergine | kruiden | rucola | beukenzwammen ‘de Kriekelaar’

MARSNIL Chardonnay ’20
*Langzaam gegaarde koolrabi | basilicum | tomaat

MARSNIL Chardonnay barrique ’19
Gegrilde rode poon | knoflook | bloemkool | rozemarijn | citrus

MARSNIL Merlot ’19
Coq de prés ‘bio’ | courgette | ui | quinoa

Chardonnay dsb ’18
**3 x Limburgse kazen – rabarber

Mousserende kriekenwijn
Kersen | kriekenbier | amandel

 

4 gangen: 57 euro
*5 gangen: 69 euro
**6 gangen: 81 euro

Wijnarrangement 4 G: 35 euro | kruidenwaters & sappen 4 G: 20 euro
Wijnarrangement 5 G: 45 euro | kruidenwaters & sappen 5 G: 24 euro
Wijnarrangement 6 G: 54 euro | kruidenwaters & sappen 6 G: 28 euro

Wijnen verkrijgbaar per gl./fles/wijnkaart

 

Zondag lunch

(tem. 1 augustus)

 4 gangen (all-in), aperitief, wijn, koffie
Kindermenu op aanvraag
Rondleiding wijndomein omstreeks 11.00u
Zwemvijver ter beschikking voor de kleinsten

Prijs per persoon: 95 euro

rondleiding graag melden bij reservatie

 


Lunch ‘tussen wijn en rank’

zondag 15 & 22 augustus

4 gangen (all-in) met zicht op de wijngaard

 

Marsnil PETNAT 100% chardonnay, licht mousserend

MARSNIL Riesling ’20
Coeur de boeuf | li vi cinsy | basilicum

MARSNIL Chardonnay barrique ’19
papilotte van zeebarbeel

MARSNIL Merlot ’19
Coq de prés ‘bio’ | courgette – limoen | ui | gepofte ‘Humus’ quinoa

Haspengouws rood fruit – vanille – munt

Prijs per persoon: 95 euro

Reservaties per email: info@domeinmarsnil.be

 

 

 

Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.

 

 

Reservatie

Openingsuren Restaurant Marsnil

 

Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Zondagmiddag vanaf 12u00 

Van maart tem. september elke maandag
vanaf 19.00u

Reservatie vereist.