Menu & formules
Paaslunch 9/04
Aperitief naar keuze, amuses
MARSNIL auxerrois ’22
Belgische quinoa | radijs | witloof | bio-zalm
MARSNIL chardonnay barrique ’21
Wilde zeebaars – daslook – asperge
MARSNIL pinot noir ’20
Marsnil lamsfilet – asperge – dragon
Appel – honing – rozemarijn
Menu: 4 gangen: 67 euro
*Aperitief, wijnen, waters en koffie incl.: 105 euro.
Menu tem. 8/04
MARSNIL auxerrois ’22
Skrei – noten – appel
MARSNIL chardonnay barrique ’21
*gerookte knolselder – Belgische linzen – biet
MARSNIL merlot ’20
*Entrecôte van galloway rund – aardpeer – mierikswortel
MARSNIL chardonnay DSB ’18
***Limburgse kazen
MARSNIL Gewurztraminer ’21
*Haspengouwse honingcomb
Menu: 4 gangen: 64 euro
***Supplement kazen: 15 euro
Wijnarrangement 4 G bob: 20
Wijnarrangement 4 G bourgondisch: 38
Menu jong keukengeweld 3G*: 59 euro incl. bijpassende wijn, water
Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten en eigen teelten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.
Openingsuren Restaurant Marsnil
Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Zondagmiddag vanaf 12u00
Van april tem. september op maandag
vanaf 19.00u
Reservatie vereist.