Menu & formules
Menu
MARSNIL auxerrois ’22
** peterseliewortel – linzen – waterkers
MARSNIL chardonnay ’22
Zeeduivel – tomaat – knolselder
MARSNIL chardonnay barrique ’21 of pinot noir barrique ’20
Duroc – venkel – wortel
MARSNIL auxerrois orangewine ’22
***Limburgse kazen
Jorishoeve perenjenever
Peer – chocolade – karamel
Menu 4 gangen: 68 euro
***Limburgse kazen: 15 euro
3 G Menu JKG: peterseliewortel & linzen – Duroc – peer, water, 2 wijnen.
Wijnarrangement 4 G bob: 20
Wijnarrangement 4 G bourgondisch: 38
Wijnarrangement 5 G bob: 24
Wijnarrangement 5 G bourgondisch: 46
Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten en eigen teelten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.
Openingsuren Restaurant Marsnil
donderdag, Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Van april tem. september op maandag
vanaf 19.00u
Reservatie vereist.