Lees meer

Menukaart

 

Seizoensmenu

*Salade van asperges ‘Regalys’
Huisgedroogde ham – botervinaigrette

Zeebaars
asperge Lavrijsen | daslook | aardappel

**Buikspek ‘van bij den boer uit Veulen’
rozensiroop – rabarber – rode biet

Loonse filet pur
asperge ‘Regalys’ | oesterzwam | peterselie

***Limburgse kazen
vruchtenbrood – rabarbercompôte

Aardbei
witte chocolade

 

3 gangenmenu: 45 euro  (niet op vrijdag en zaterdag)
*4 gangenmenu: 53 euro | **5 gangenmenu : 65 euro
***6 gangen: 75 euro

Wijnarrangement:

3-gangen: 21 euro
4-gangen: 26 euro
5-gangen: 32 euro
6-gangen: 37 euro

 

 

Reservatie

Openingsuren Restaurant Marsnil

 

Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 18u30
Zondagmiddag vanaf 12u00

Van april tem. september op ma- &
dinsdagavond vanaf 18.30u