Lees meer

Menukaart

14, 15, 16, 17 Februari

Valentijn

Bubbels
amuses

Huisgerookte eend
pompoen | rode biet

Skrei
gegrilde aardappel | noten | appel & gember

Jonge duif
pastinaak | schorseneer

Chocolade
cuberdon | bosvruchten

Incl. bijpassende wijnen, waters en koffie € 84/per persoon
Prijs overnachting met ontbijt, bubbels: 65 EUR/per persoon

Seizoensmenu

(vanaf 25 januari tem. 3 maart.)

Reuze kastanjechampignon
pompoen | knolselder

Snoekbaars
rosti/look/spruit

Kabeljauw
schorseneer / tijm / witloof

Parelhoen ‘bio’
pastinaak | boerenkool | rode wijn

Limburgse kazen
vruchtenbrood | mispelcompôte

Doyenné
caramel – chocolade

 

3-gangenmenu: 40 euro (parelhoen of kabeljauw) (niet op zaterdag)
*4-gangenmenu: 48 euro (parelhoen of kabeljauw) |5-gangenmenu : 58 euro
Kazen: 10 euro

 

‘Ontmoeting tijdens de midweek’ vanaf 10 personen

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag-middag of avond

3-gangen menu met aperitief, wijnen, waters en koffie: 68 euro
4-gangen menu met aperitief, wijnen, waters en koffie: 84 euro

 

 

Reservatie

Openingsuren Restaurant Marsnil

Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 18u30

Zondagmiddag vanaf 12u00