Lees meer

Menukaart

Menu 2 november t.e.m. 2 december

*Canneloni
knolselder/venkel/appel

Sint-jacobsvrucht
witloof/vadouvan/aardappel

**Rode poon
pastinaak/paddenstoelen/gevogeltejus
of
**Hert
aardpeer/schorseneer/conférence

Limburgse kazen
vijg uit eigen tuin, vruchtenbrood

Appel
vanille/hazelnotenijs/amandel

 

3-gangenmenu: 40 euro (rode poon of hert)(enkel op vrijdag en zondag)
*4-gangenmenu: 48 euro (rode poon of hert) |**5-gangenmenu : 58 euro
Kazen: 12 euro

23-24-25 november: ‘1 jaar restaurant Marsnil’

Aperitief met glaasje Schorpion, amuses
4-gangen verrassingsmenu
bijpassende Marsnil & Europese wijnen, waters, koffie
Prijs per persoon: 85 EUR.

Van oud naar nieuw

Aperitief met amuses

Kabeljauw, schorseneer & tijm

Huisgebakken wildpaté, salade van winterse groenten

Hert met crème van knolselder, kruidige kweepeer en gebakken witloof met wildjus, pommes dauphines

Chocolade met caramel & bosvruchten

Menu, incl. bijpassende wijnen, waters en koffie
Dansgelegenheid en dranken tem. 03.00u

Prijs per persoon: 105 EUR.
Aanvang aperitief: 19.00u

 

‘Ontmoeting tijdens de midweek’ vanaf 10 personen

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag-middag of avond

3-gangen menu met aperitief, wijnen, waters en koffie: 60 euro
4-gangen menu met aperitief, wijnen, waters en koffie: 70 euro

 

 

Reservatie

Openingsuren Restaurant Marsnil

Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 18u30

Zondagmiddag vanaf 12u00