Menu
Seizoensmenu
Knolselder ‘in zoutkorst’
bundelzwam | okkernoot
Rode poon
venkel | gember & citrus
Hert
ui | aardpeer | appel
*Limburgse kazen
Doyennée
amandel | hazelnoot
4 gangenmenu: 55 euro | *5 gangenmenu : 67 euro
Wijnarrangement:
4-gangen: 34 euro
5-gangen: 42 euro
Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.
MARSNIL
zondaglunch
Aperitief naar keuze met amuses
***
3 gangen (vis-vlees-dessert)
***
Bijpassende wijnen, waters & koffie
***
Prijs per persoon: 79 €
Openingsuren Restaurant Marsnil
Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Zondagmiddag vanaf 12u00
Van maart tem. september ook op maandag
vanaf 19.00u
Reservatie vereist.