Menu & formules
14-15 februari – op VALENTIJNSWEEKEND, serveren we onderstaand menu bij kaarslicht
Biet – pastinaak – witloof
***
Skrei – aardpeer – hazelnoot
***
St-jacobsvrucht – knolselder – zwarte look
***
Duif – bonen – boerenkool
***
Pompoen – kaneel – steranijs
Prijs per persoon all-in: 135 euro – 115 euro met bob-wijnen (Cuvelier-bubbels, wijnen, waters en koffie)
Seizoensmenu
MARSNIL auxerrois ’23
Biet – pastinaak – witloof
MARSNIL chardonnay ’22
Skrei – aardpeer – hazelnoot
MARSNIL chardonnay barrique ’23
Fazant – paddenstoel – appel
MARSNIL pinot noir ’22
*Duif – bonen – boerenkool
MARSNIL gewurztraminer ’23
**3 Limburgse kazen
Pompoen – cheesecake – steranijs
Menu 4 gangen: 70 euro
*Menu 5 gangen: 87 euro
**Limburgse kazen: +15 euro
Wijnarrangement 4 G bob: 14
Wijnarrangement 4 G bourgondisch: 22
Wijnarrangement 5 G bob: 18
Wijnarrangement 5 G bourgondisch: 30
Wijnarrangement 6 G bob: 20
Wijnarrangement 6 G bourgondisch: 37
Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten en eigen teelten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.
Openingsuren Restaurant Marsnil
donderdag, vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Zondagen: feestjes mogelijk vanaf 15 pers.
Reservatie vereist.