Lees meer

Menu & formules

Paaslunch 9/04


Aperitief naar keuze, amuses
MARSNIL auxerrois ’22
Belgische quinoa | radijs | witloof | bio-zalm
MARSNIL chardonnay barrique ’21
Wilde zeebaars – daslook – asperge
MARSNIL pinot noir ’20
Marsnil lamsfilet – asperge – dragon
Appel – honing – rozemarijn

Menu: 4 gangen: 67 euro
*Aperitief, wijnen, waters en koffie incl.: 105 euro.

 

Menu tem. 8/04


MARSNIL auxerrois ’22
Skrei – noten – appel
MARSNIL chardonnay barrique ’21
*gerookte knolselder – Belgische linzen – biet
MARSNIL merlot ’20
*Entrecôte van galloway rund – aardpeer – mierikswortel
MARSNIL chardonnay DSB ’18
***Limburgse kazen
MARSNIL Gewurztraminer ’21
*Haspengouwse honingcomb

Menu: 4 gangen: 64 euro
***Supplement kazen: 15 euro

Wijnarrangement 4 G bob: 20
Wijnarrangement 4 G bourgondisch: 38

Menu jong keukengeweld 3G*: 59 euro incl. bijpassende wijn, water

Elk menu wordt samengesteld uit Belgische of lokale ingrediënten en eigen teelten.
Laat je verrassen, schuif mee aan tafel en geniet.

 

 

 

Reservatie

Openingsuren Restaurant Marsnil

 

Vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00u
Zondagmiddag vanaf 12u00 

Van april tem. september op maandag
vanaf 19.00u

Reservatie vereist.