Lees meer

Onze wijnen

Marsnil ‘CHARDONNAY houtgelagerd 2017’
Vatgerijpt, oxidatieve toets, Jura-stijl, een zweem citrus, room en vanille, verrassend en complex, fijne zuren in de afdronk.
Deze wijn doet het uitstekend bij zachte kazen of aziatisch getinte gerechten.
Marsnil ‘CHARDONNAY barrique 2018’
Een echte terroirwijn. Gemaakt volgens de klassieke methode ‘vinification bourguignon’ of vergisting met natuurlijke gisten op nieuwe franse eikenhouten vaten. Veel vanille en ook wat brioche, heerlijk fruit, rijp met milde zuren. Volledig harmonisch, elegant en complementair met stevige visbereidingen, schaal- en schelpdieren of wit vlees.
Marsnil ‘CHARDONNAY 2018’
Een chardonnay die toegankelijk is voor iedereen op elk moment van de dag, met de gekende aroma’s van citrus, meloen, ananas. Uitstekende aperitiefwijn of culinaire begeleider.
Marsnil ‘CHARDONNAY 2019’
Een chardonnay die toegankelijk is voor iedereen op elk moment van de dag, met de gekende aroma’s van mango, lychee, ananas. Uitstekende aperitiefwijn of culinaire begeleider, fris en fruitig. Hints van citrus, limoen en rijpe appel met verweven mineraliteit.
Marsnil ‘Auxerrois 2019’
Onze eerste auxerrois is verrassend fris en laag in alcohol (11%). Met aroma’s van appel, peer en noisette uit hij ook in minerale toetsen.
In de mond veel frisse zuren, citrus en limoen. Aangename vettigheid in de mond.
Marsnil ‘Riesling 2019’
Riesling geeft altijd iets apart en ook in 2019 zijn we erin geslaagd om hier een interessante wijn te maken. De gekende frisse zuren, toetsen van ananas en citrus met florale hints zijn een streling voor neus en mond. Plezierige nieuwkomer voor de echte liefhebbers.
Marsnil ‘Gewurztraminer 2019’
Droog gevinifieerde wijn met mooie zuren, fris en fruitig. Primaire aroma’s van de druif, overwegend steenfruit waaronder perzik en abrikoos.