Lees meer

Arrangement

Een unieke ontdekkingsreis in de wereld van (Limburgse) wijn

6 juni t/m 10 juni 2018
1 augustus t/m 5 augustus 2018
12 september t/m 16 september 2018
26 september t/m 30 september 2018

Wist u dat het schilderachtige landschap van Belgisch en Nederlands Limburg al eeuwenlang wordt opgesierd door vruchtbare wijnranken van verscheidene wijndomeinen?

Hoe zou het zijn om deze wereld van wijn, dichtbij huis, te verkennen als een totaalbeleving.

Uniek in België en Nederland biedt beeldend kunstenaar en wijnliefhebber Luc De Backer uit Antwerpen in samenwerking met wijndomein Marsnil en hoevehotel Karrehof in Batsheers een origineel wijnbelevingsavontuur aan onder de noemer van “Kunst van het beleven”.

Een uniek vijfdaags arrangement dat in 2018 vier maal exclusief wordt aangeboden en waarin creativiteit en beleving rondom wijn een centrale rol zal spelen. Een creatief en gastronomisch avontuur. Zeg maar een multi-zintuigelijke “proeverij” van de wereld van wijn en creatie. Zowel de innerlijke als de uiterlijke mens zal ‘gesoigneerd’ worden.

Wat kunt u in dit vijfdaagse wijnbelevingsarrangement verwachten?

Gedurende dit arrangement verblijft u in Hoevehotel Karrehof waar u van alle gemakken wordt voorzien. Gedurende deze dagen ervaart u elke keer weer iets anders omtrent wijnbeleving:

  • U mag elke dag proeven en genieten van de culinaire verwennerij die de kok van het Karrehof, Frederik Cornelis, met liefdevolle aandacht voor u zal bereiden.
  • Tijdens een kooksessie zal Frederik u tips geven om te koken met wijn en/of druiven.
  • U neemt kennis van de geschiedenis van wijn door een ervaren wijnhistoricus.
  • Onder leiding van de gerenommeerde wijnsommeliere Laure Kempeneers neemt u deel aan een professionele wijnproeverij waarbij u achtergrondinformatie krijgt over verschillende druivensoorten, type wijn, terroir, smaakbeleving, is goedkoop duurkoop?, wine-investment, etc.
  • Een bezoek aan drie gerenommeerde wijndomeinen waar u door de eigenaren en wijnmakers rondgeleid zal worden.
  • Elke dag gaat u telkens op een andere plek tussen de wijnranken onder begeleiding van kunstenaar/ontwerper Luc De Backer uw creativiteit tot uiting brengen. Bijzonder is dat er geen verf gebruikt zal worden! U gaat met wijn-essence tekenen en schilderen. Een unieke door hemzelf ontwikkelde techniek die hij hier voor de eerste keer met anderen zal delen. Hiervoor hoeft u geen ervaring met tekenen of schilderen te hebben. Het gaat niet zozeer om het resultaat maar eerder om het plezier ermee bezig te zijn. Natuurlijk zal Luc u voldoende basistips, voorbeelden en aanwijzingen geven als kapstok om mee aan de slag te gaan.
  •  Om uw geest en lichaam tot rust te brengen zal bewustzijns- en belevingscoach Rudolf van den Eerenbeemt korte oefeningen met meditatie, lichaamsbewustzijn, ademhaling, losmaakoefeningen e.d. samen met u doen.
  • Uw lichaam zal ook kennismaken met wijn(druiven) als schoonheidsproduct: u zal verwend worden met een heerlijke gezichtsmassage, een pakking met druivenmost, een voet- of handmassage om tot diepe ontspanning te komen.
  • Dit gebeurt onder begeleiding van schoonheidsspecialiste An De Backer en belevingscoach Rudolf van den Eerenbeemt.
  • Uw oren zullen gestreeld worden tijdens een exclusief priveconcert in een van de allermooiste middeleeuwse ruimtes van Limburg.

Voor meer informatie en data kan u contact opnemen met Het Karrehof. Meer uitgebreide informatie over deze vijfdaagse en andere belevingsreizen kan u vanaf 28 december lezen op: www.kunstvanhetbeleven.be.

Uiteraard kan u steeds contact opnemen met Luc De Backer zelf via:

severalartproductions@skynet.be

6 juni t/m 10 juni 2018
1 augustus t/m 5 augustus 2018
12 september t/m 16 september 2018
26 september t/m 30 september 2018

Prijzen alles inclusief:

Een persoonskamer met badkamer (all-in)848
Een persoonskamer met gedeelde badkamer (all-in) 827
Tweepersoons kamer (all-in)808